Căutare MDM

Buletin

Ford Mondeo accelerează singur

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #2022 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect : Ford Mondeo accelerează singur
Nu vreau să declar încă victoria, dar până astăzi, totul este perfect. Am schimbat TPS-ul sâmbătă la prânz și totul a fost bine. După-amiaza, am mai dat-o o dată pe spate și nu a accelerat. Azi, duminică, am condus-o de 4 ori și merge ca mătasea. Am schimbat și kitul de distribuție, dar nu cred că are vreo legătură cu accelerația. Cu cele mai bune gânduri, mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #2023 prin manual-mecanic
Sper că ajutorul meu a fost de folos. Dar încearcă din nou în următoarele zile și vezi ce se întâmplă. Anunță-mă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #2024 prin manual-mecanic
Ok, îți spun eu cum merge totul, sper să meargă bine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #2039 prin manual-mecanic
Ei bine, îndrăznesc să spun că problema a fost TPS-ul. De când l-am schimbat, totul a fost perfect, acum 5 zile, și nu accelerează. Înainte, era zilnic. Vreau să mulțumesc forumului în general și în special lui tdablow, care m-a ajutat mult. Mulțumesc.