Căutare MDM

Buletin

Volkswagen Touran 2.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19689 prin manual-mecanic
Volkswagen Touran 2.0 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, navigând pe internet, am dat peste această pagină, care pare foarte interesantă. Am căutat sfaturi pentru depanarea mașinii mele, deoarece sunt îngrijorat de ceva vreme.
Aș vrea să aud de la cineva care deține același vehicul sau care îmi poate oferi o soluție sau ce să fac, deoarece am din ce în ce mai puțină încredere în service-uri.
De ceva vreme, observ că atunci când mașina este rece și opresc la un semafor, începe să tresară ca și cum ar fi ceva în neregulă, dar apoi funcționează perfect. Am pus-o în motor și nu se vede nimic. Am schimbat cureaua de distribuție la 120.000 km, împreună cu pompa de apă, și am observat că consumă antigel. Am dus-o la service, dar nu se vede nimic. Aceasta este povestea și experiența mea cu mașina mea. Mă poate ajuta cineva?
De asemenea, vreau să înlocuiesc grila frontală, care are o piesă cromată din plastic, și vreau să o înlocuiesc eu, dar nu găsesc un manual pentru a o schimba.
În acest moment, asta mi se întâmplă. Sper că vreun suflet caritabil și priceput mă poate îndruma cu privire la ce este mai bine pentru mașina mea.
Salut tuturor și aștept cu nerăbdare răspunsul vostru.
Angel Garrido

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19692 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Volkswagen Touran 2.0
Foarte bine. Am avut un Seta Leon 1.9 TDI și am avut aceeași problemă ca tine. Mici smucituri la oprire (semafore). Niște suișuri și coborâșuri în funcționarea motorului, adică dacă acul turometrului nu se mișcă (nu sărituri ca și cum turația motorului s-ar schimba). Problema asta m-a înnebunit din ziua în care am cumpărat mașina până în ziua în care am vândut-o (3 ani). Au schimbat multe piese și am pierdut multe ore pe forumuri și până la urmă nimic. Mașina mergea foarte bine, dar avea aceste suișuri și coborâșuri la oprire. Până la urmă, după atâtea experimente, cred că e vorba de faimosul ambreiaj cu masă dublă pe care îl au VAG-urile. Deci nu-ți face griji. Sper mult pentru o persoană care își dă seama de asta (sunt mulți care nu află niciodată despre asta), și cu atât mai mult când cumpără o mașină nouă ca a mea.
Deci asta cred că e problema. Nimic altceva nu cauzează această defecțiune. Caută BIMASA VAG online și vei găsi mai multe informații.:( Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19698 prin manual-mecanic
Aceste motoare cauzează probleme de spargere a chiulasei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #19848 prin manual-mecanic
Nu spui dacă motorul tău este diesel sau pe benzină. Dacă este diesel și motorul tău este de tip BKD, problema ta cu consumul de antigel este cel mai probabil din cauza unei probleme la chiulasă, deoarece aproape toate s-au defectat. Vibrația pare să fie de la volanta cu masă dublă. Cu cele mai bune gânduri.