Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de un manual de service pentru Renault Clio 1.2 2004.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19652 prin manual-mecanic
Bună ziua, dacă mă puteți ajuta, am nevoie de manualul de service pentru un Renault Clio 1.2 2004, este pentru a vedea cum funcționează supapele și cum sunt calibrate, deoarece agenția mi-a menționat că respectivul motor nu folosește scafandri hidraulici, dacă mă puteți ajuta cu linkul pentru a-l descărca sau cum să rezolv problema, aș aprecia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19653 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual de service Renault Clio 1.2 2004
Bună ziua, dacă o faci singur, trebuie să demontezi galeria de admisie și apoi capacul supapelor. Jocul supapelor este de 0,10 admisie, 0,15 evacuare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19702 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de un manual de service Renault Clio 1.2 2004
Mulțumesc, Jgservicio. Îmi poți da o metodă mai detaliată de calibrare a supapelor acestei mașini? Aș aprecia!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19709 prin manual-mecanic
SE DESCHIDE REGLEAZĂ

EVACUARE EVACUARE
1 3 4
3 4
2 4 2 1
2 1 3

CÂND MĂ REFER LA DESCHIDEREA EVACUĂRII, ADICȚIE LA CULBUNCĂ ÎMPINGE SUPAPA ÎN JOS PÂNĂ LA PUNCTUL MAXIM

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19721 prin manual-mecanic
Gata, mulțumesc mult!!