Căutare MDM

Buletin

ajuta!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19649 prin manual-mecanic
Ajutor!!! Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor:
Numele meu este Juan, sunt nou pe forum, deși vă urmăresc de ceva vreme, iar acum că am avut o problemă, m-am hotărât să mă înregistrez să văd dacă mă puteți ajuta.
Am un Renault 19 GTX 1.7. Problema mea este că, în ultimele 10 zile sau cam așa ceva, în două ocazii carburatorul a avut scurgeri sub membrana injectorului, unde există o gaură cu un dop auriu, fără crestătură pentru șurubelniță sau cheie specială. Prima dată, după demontarea și înlocuirea membranei injectorului, am descoperit dopul și când l-am apăsat, a cedat aproximativ 5 mm și scurgerea a fost rezolvată. Ieri, după 10 zile fără scurgeri, s-a întâmplat din nou același lucru. Am apăsat din nou pe dopul și s-a oprit, și tot nu a existat nicio scurgere. Mâine am hotărât să-l demontez din nou și să schimb toate garniturile posibile și să curăț carburatorul (SOLEX 32-34).
Întrebarea mea este următoarea: Poate cineva să-mi spună scopul și funcția acestui bujiu? Ce reparații are nevoie?
Scuze pentru prea multă lectură. Cu cele mai bune urări și vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat. (Am atașat un fișier cu o fotografie.)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.