Căutare MDM

Buletin

motor Chevrolet Corsa Isuzu 1.7

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19631 prin manual-mecanic
Motor Chevrolet Corsa 1.7 Isuzu Publicat de manual-mecanica
Am verificat motorul și curge ulei prin placa de distribuție unde este pompa de ulei. Se presupune că pompa de ulei are un Orris, dar placa nu are garnitură. Și are 2 fante despre care nu știu dacă sunt pentru respirația motorului. Dacă le acopăr cu etanșant, nu curge, dar curge prin garnitura carterului. Orice experiență în acest sens ar fi de mare ajutor. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19632 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Motor Chevrolet Corsa 1.7 Isuzu
Sfat, folosiți întotdeauna un anumit tip de garnitură sau etanșant între metale (metalul nu este niciodată perfect și există întotdeauna pori) și schimbați imediat garnitura.

Un alt sfat, când deschideți un motor, puteți fi foarte atenți, etanșați întotdeauna între metale și schimbați tot ce are cauciuc, garnituri, inele O etc., pentru că odată deschis, sunteți în siguranță.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19637 prin manual-mecanic
Sigiliul este nou. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19685 prin manual-mecanic
Salut Roberto. Am avut un caz similar și s-a dovedit că bucșele axiale ale arborelui cotit aveau mult joc lateral.
Folosind o cheie sau o șurubelniță mare, verifică jocul fuliei arborelui cotit pentru a vedea dacă se mișcă mult în interior și în exterior.
Mult succes...