Căutare MDM

Buletin

Prezentare și ajutor Ranger 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 7 luni #1963 prin manual-mecanic
Prezentare și ajutor Ranger 2001 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor. Sunt nou pe această pagină și aș dori să contactez niște prieteni pentru a discuta despre niște probleme mecanice.

Am cumpărat un Ranger din 2001 acum câteva zile, dar nu am observat că atunci când folosesc semnalizatorul și sunt în mișcare, acul vitezometrului se mișcă la fel ca și luminile de semnalizare. Nu știu unde este defectul sau dacă există un scurtcircuit.
Aș aprecia dacă cineva mă poate ajuta.

Cu sinceritate,

Cilindrito.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 7 luni #1965 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Prezentare și ajutor Ranger 2001
Bine ai venit pe forum, prietene. Am o întrebare. Numești semnalizatorul de direcție, nu?

Problema despre care vorbești pare să fie chiar în tabloul de bord și constă într-un scurtcircuit pe placa cu circuite imprimate din spatele tabloului de bord.

Deci, atunci când folosești semnalizatorul, curentul circulă de la o pistă la alta, provocând acest efect, deoarece vitezometrul este, de asemenea, electronic. Totuși, ar putea fi altceva, cum ar fi aprinderea mai multor lumini simultan cu luminile intermitente.

Demontează tabloul de bord și verifică dacă există caracteristici neobișnuite sau defecțiuni la conexiunile din spatele acestuia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.