Căutare MDM

Buletin

Peugeo Boxer 2.2 120cv cu piston spart și 90.000 km

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19561 prin manual-mecanic
Salut, aș vrea să știu dacă a mai pățit cineva ceva similar. Duba mea, care are doi ani
și 90.000 km, a ars un piston. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19618 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Piston spart la Peugeot Boxer 2.2 120CP cu 90.000 km
Cred că ai avut o problemă cu autodetonarea.

Nu cunosc alte cazuri în acest moment. Să vedem dacă vreunul dintre prietenii tăi îți poate spune ceva.

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19619 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Piston spart la Peugeot Boxer 2.2 120CP cu 90.000 km
Salut, am un Isuzu Trooper cu aceeași problemă, cauzată de un injector care se bloca și nu se oprea din distribuit combustibil după bunul plac. Bineînțeles, era un sistem Common Rail. Nu știu ce tip de sistem are Boxerul, dar totul indică faptul că injectorul din cilindrul respectiv este blocat deschis, de unde și problema.
Sper că acest lucru vă ajută. Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19621 prin manual-mecanic
Mersi, e deja într-un atelier și îmi spun că e un motor Puma sau ceva de genul ăsta
și că ce mi s-a întâmplat mie aproape niciodată nu se întâmplă. Chestia e că am un incendiu stricat.
Știe cineva dacă trebuie schimbat motorul sau dacă se poate repara pistonul?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19627 prin manual-mecanic
Salut din nou, uite, îți spun, în cazul meu, motorul Isuzu nu avea cămări interschimbabile, motorul trebuia scos, demontat complet, refăcut și reasamblat cu pistoane noi. În cazul tău, dacă are cămări interschimbabile (nu știu, n-am mai văzut niciodată motorul ăla), ar fi nevoie doar de schimbarea cămărilor, pistoanelor și segmenților, o sumă de bani mică în comparație cu celelalte. Reține că pentru a face asta, trebuie să ridici chiulasa și să deschizi carterul motorului.
Și, bineînțeles, te sfătuiesc să verifici injectoarele înainte de a reasambla totul, deoarece eu înclin spre faptul că un injector este lăsat deschis.

Aceasta este umila mea impresie. Dacă există cineva care ar putea oferi mai multe păreri, ar fi apreciat. E întotdeauna bine să compari.