Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de informații pentru a instala un motor de 5.0.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19482 prin manual-mecanic
Am nevoie de informații pentru a instala un motor 302-5.0 cu injecție de combustibil într-un Mustang din '83 care are instalat un motor 6v cu carburator.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19499 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de informații pentru a instala un motor 5.0
Îmi place acest subiect.

Ce vrei să știi? Să vedem dacă te pot ajuta.

Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19560 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am nevoie de informații pentru a instala un motor 5.0
Bună dimineața...Am un Mustang din '83 cu motor 6v carburat, dar vreau să instalez un 5.0 cu sistem de injecție. Am cumpărat motorul second-hand și are sistemul de injecție pe care vreau să-l pun în funcțiune. Ce recomandați în acest caz?

Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19617 prin manual-mecanic
Ai toate instalațiile electrice pentru sistemul de injecție?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19643 prin manual-mecanic
Acest subiect este dificil. Trebuie ca motorul pe care îl vei instala să fie complet. Trebuie să aibă toate cablajele. Evident, trebuie să ai computerul și va trebui să adaptezi senzorii de oxigen la evacuare. Mai presus de toate, vei avea nevoie de multă răbdare pentru a-ți finaliza proiectul. Cu cele mai bune urări și mult succes.