Căutare MDM

Buletin

sistemul de injecție al unui motor ZD30

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19457 prin manual-mecanic
Sistem de injecție al unui motor ZD30 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua domnilor... Aș dori să mă ajute cineva!
Am un Nissan Urban ZD30 simplu model 2004, și de ceva vreme
vehiculul zdruncinează, adică parcă ar rămâne fără combustibil
sau parcă nu ar ajunge curent la injectoare pentru că acestea sunt electronice
și am schimbat deja chiulasa, calculatorul și până de curând am schimbat și
pompa de injecție și problema persistă... dacă cineva știe ceva ar fi
foarte util și aș aprecia enorm

Anibal

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19555 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Sistemul de injecție al unui motor ZD30
De obicei, primul pas este verificarea sistemului de alimentare cu combustibil și a calității acestuia, asigurându-se că nu prezintă contaminare cu apă, ingestie de aer, fisuri etc.
Verificarea se finalizează apoi prin citirea oricăror coduri de eroare care trebuie rezolvate. Aceasta poate identifica problema, poate în supapa de dozare, pompa de aspirație sau în sistemul de înaltă presiune, unde pot exista scurgeri, în special la injectoare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19556 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Sistemul de injecție al unui motor ZD30
Am avut aceeași problemă recent cu un Corsa. Problema era combustibilul pe care l-am umplut înainte să înceapă problema. Am schimbat pompa de combustibil și problema s-a rezolvat. Sper că comentariul meu te ajută.

Cu stimă,

Alejandro.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37504 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema sistemului de injecție al unui motor ZD30
Salut tuturor, am rezolvat problema cu pompa de injecție ZD30. La noi în țară avem probleme cu aceste pompe electronice, așa că am schimbat pompa electronică și am instalat o pompă mecanică. Cu această pompă, problema cu motorul ZD30 a fost rezolvată. În curând voi încărca imagini și un videoclip cu motorul cu pompă mecanică. Am instalat destul de multe astfel de pompe mecanice. Orice informații, spuneți-mi ca să vă pot ajuta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #37522 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema sistemului de injecție al unui motor ZD30
Salut, mulțumesc pentru comentariu, dar aș vrea să știu ce bombă ai pus în ea, dacă ai fi atât de amabil.