Căutare MDM

Buletin

Lumini de consolă de încălzire Honda Civic 1992

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 7 luni #1940 prin manual-mecanic
Știe cineva cum pot accesa luminile de pe panoul cu butoane de încălzire/aer condiționat la un Honda Civic cu 3 uși din '92/'95? S-au ars și nu le pot accesa din torpedou sau scoțând radioul. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3128 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lumini consolă încălzire Honda Civic 1992
Luminile consolei de încălzire sunt chiar sub radio. Mai întâi trebuie să scoți capacul de sub consolă, unde este priza. Demontând puțin consola de încălzire, vei găsi luminile, dar sunt foarte mici. Bazele lor sunt negre și ies cu o jumătate de rotație.

Sper că acest lucru te ajută. Același lucru mi s-a întâmplat și mie cu Honda Civic-ul meu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4918 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lumini consolă încălzire Honda Civic 1992
Salut, e complicat. Am demontat câteva. Permite-mi să explic.
Trebuie să scoți butonul de avarie și ceasul. Cu asta, poți scoate întreaga ramă a contorului cu cele două orificii centrale de evacuare a aerului.
Odată scos, în spațiul rămas, vei vedea un șurub care îți permite să scoți mica ramă unde intră toate butoanele. Butoanele și cele două piese de reglare a temperaturii și a aerului ies prin întindere, și butoanele care se aprind și ele în verde. Și acolo vei vedea becurile.