Căutare MDM

Buletin

Presiune scăzută a uleiului Peugeot 206 1.6

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #19329 prin manual-mecanic
Presiune scăzută a uleiului Peugeot 206 1.6 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu Peugeot-ul meu 206 1.6 din 2009, de peste două săptămâni. A început cu martorul STOP și simbolul canistrei de ulei aprins, indicând presiune scăzută a uleiului. Pompa de ulei, filtrul și uleiul au fost deja înlocuite (apropo, în loc să folosesc TOTAL QUARTZ 5W40, am folosit CASTROL SYNTHETIC 5W20). Sita de ulei și segmenții pistonului au fost, de asemenea, verificate și nu se vede nimic uzură sau murdărie. Am ridicat-o de la service la prânz, dar martorul s-a aprins din nou în acea noapte.

Carcasa filtrului de ulei, care are o componentă asemănătoare unei supape, a fost, de asemenea, verificată. Nu se vede nimic cu ochiul liber, dar aș vrea să știu dacă există o modalitate de a testa dacă funcționează corect.

A fost instalat un manometru și indică 0 PSI, iar la accelerare abia ajunge la 20 PSI.

Ce recomandați? Ce ar trebui să verific? Cum pot exclude alte probleme? Nu vreau să continui să cheltuiesc bani fără să știu sigur că această problemă va fi rezolvată.

VĂ MULȚUMESC MULT PENTRU AJUTOR!!!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #19333 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Presiune scăzută a uleiului Peugeot 206 1.6
Am uitat să menționez că și senzorul de presiune a uleiului a fost schimbat!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #19360 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Presiune scăzută a uleiului Peugeot 206 1.6
Salut Oskar. Îți recomand să scoți carcasa filtrului și supapa regulatoare a presiunii uleiului. Curăț-o bine sau o înlocuiești; poți instala o unitate completă de la un depozit auto. Verifică baia de ulei pentru a te asigura că nu este îndoită, deoarece acest lucru ar putea împiedica tubul de colectare a uleiului să-și facă treaba de a aspira ulei. Dacă nu ești dintr-o țară nordică, îți recomand un ulei semisintetic 5W40 sau 10W40, care funcționează perfect pentru motorul respectiv. Vâscozitatea sa mai mare ajută la creșterea presiunii uleiului. Mult succes!.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #19362 prin manual-mecanic
Scuză-mă, verifică unde se potrivește pompa de ulei; canelurile ar putea fi defecte

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #20088 prin manual-mecanic
Bună dimineața, am aceeași problemă, doar că cu un 1.4. Folosesc ulei semisintetic 10W40, iar martorii de stop și presiune a uleiului se aprind doar când motorul este cald, când turațiile scad. Dacă accelerez puțin, dispar. Am schimbat deja filtrul de ulei și am folosit mai multe mărci diferite. podasetos71, am fost intrigat de ceea ce ai spus despre verificarea dacă baia de ulei este îndoită. Ar putea cauza o defecțiune a pompei sau ceva de genul acesta? Întreb pentru că, din păcate, pe un drum pe care conduc, a fost o alunecare de teren, iar o piatră a lovit baia, îndoind-o ușor, și atunci a început problema. Bineînțeles, la service, au îndreptat piesa, ceea ce a implicat scoaterea baiei, și mi-au spus că s-a acumulat murdărie pe fund.

Cu stimă.