Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Honda Accord LX automată din 1992

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28351 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Probleme cu Honda Accord LX automată din '92
Bună ziua, am aceeași problemă cu Honda Accord exi din 1992, automată, cu 196.000 km. Aș vrea să știu dacă problema pe care am avut-o a fost rezolvată în cele din urmă și cum, pentru a vedea dacă o pot aplica și la mașina mea.

Vă mulțumesc și vă mulțumesc cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28357 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Probleme cu Honda Accord LX automată din '92
Problema nu era comutatorul de aprindere, așa cum
a sugerat Polilla.
Era releul principal.
A fost ușor de înlocuit; l-am făcut eu însumi.
Acest releu este sub bord, în stânga coloanei de direcție.
Nu-mi vine să cred că mai mulți mecanici nu au putut să-și dea seama de problemă. Și a rezistat câțiva ani.
Cu siguranță s-a rezolvat.
Mașina merge de minune.

Mult succes,
Juan Carlos.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28358 prin manual-mecanic
Îți trimit adresa mea de e-mail ca să-mi poți scrie ceva și îți voi trimite un link cu instrucțiunile pentru a schimba releul principal.

Cu stimă
, Juan Carlos

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28359 prin manual-mecanic
Îți trimit adresa mea de e-mail ca să-mi poți scrie ceva și îți voi trimite un link cu instrucțiunile pentru a schimba releul principal.

Salutări
Juan Carlos

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28360 prin manual-mecanic
Mulțumesc, Juan Carlos. Îți voi trimite adresa mea de e-mail pentru linkul către instrucțiuni. Voi găsi piesa de schimb aici, în Caracas, luni. După ce o încerc, îți voi anunța rezultatele.
Cu cele mai bune gânduri.