Căutare MDM

Buletin

Adaptarea unui motor 4JA1T la un Isuzu Rodeo american...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni - Acum 14 ani și 8 luni #19052 prin manual-mecanic
Prieteni, am un Isuzu Rodeo Americana din 2004, motor pe benzină Isuzu 6VD1 V6 de 3,2 litri. După cum știți, benzina este la cote maxime și mă gândesc să schimb motorul cu un Isuzu 4JA1T diesel de 2,5 litri. Aș vrea să știu ce recomandați... dacă este fezabil să-l schimb cu tot și cutia de viteze...
Sau dacă știți pe cineva care a făcut această schimbare...
V-aș fi foarte recunoscător...
Din Honduras... prietenul vostru Carlos...B)
Ultima editare: acum 14 ani și 8 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19053 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Adaptarea unui motor 4JA1T într-un Isuzu Rodeo american...
Salut coleg de la 4 roți, vezi tu problema e că eu cred că nu ai avea probleme în adaptarea motorului și a cutiei de viteze, dar problema dintre ghilimele e problema supapelor pe care le are acest motor pentru a controla turbo, sistemul de depresiune controlată, EGR-ul, controlul turbulenței dacă este montat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19096 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Adaptarea unui motor 4JA1T într-un Isuzu Rodeo american...
Mulțumesc, Pollilla, dar crezi că turbo-ul va fi o problemă la adaptare? Colegi, am nevoie de mai multe informații...