Căutare MDM

Buletin

Reglare BMW E26 325i cu vano

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18959 prin manual-mecanic
Tuning BMW E26 325i cu Vano Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am o problemă cu distribuția motorului unui BMW E36 325i cu arbore cu came. Reglez arborii cu came și arborele cotit, montez totul și cureaua de distribuție iese. :supărat:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18979 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Reglarea unui BMW E26 325i cu o furgonetă
Bună ziua, Primul lucru de făcut este să fixați arborii cu came astfel încât să nu se miște, apoi să montați arborele cotit la loc, să instalați cureaua de distribuție sau lanțul și, în final, să strângeți întinzătorul cât mai mult posibil. Sper că recenzia mea vă va ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #19019 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Reglarea unui BMW E26 325i cu o furgonetă
Bună ziua, vă mulțumesc foarte mult pentru informații, dar am găsit eroarea, este să se monteze arborele cotit după arborii cu came și la asamblarea compartimentului să se monteze din nou arborii cu came deoarece evacuarea este la locul ei.