Căutare MDM

Buletin

ajutor cu Twingo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18847 prin manual-mecanic
Ajutor cu Twingo Publicat de manual-mecanica
Salut, mă numesc Juan și sunt nou pe forum. Am o problemă cu Twingo-ul meu. Dintr-o dată, se aprinde martorul de temperatură, dar motorul este rece. Aș vrea să știu ce teste pot face pentru a identifica problema. Am încercat să deconectez mufa și arată la fel. Am încercat să pun ștergătorul și arată la fel. Aș vrea să știu cum funcționează aceste becuri, ar fi bine de știut. Apreciez orice ajutor, vă mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18849 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu Twingo
Senzorul de temperatură este de tip termistor. Când atinge o anumită temperatură (aproximativ 90 de grade), circuitul se deschide sau se închide. Verificați-l cu un multimetru și o brichetă. Trebuie să scoateți senzorul. Aveți grijă să nu vă ardeți.
Când este în afara intervalului, indicatorul de temperatură se va aprinde.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18852 prin manual-mecanic
Ok, mulțumesc, o să încerc. Trebuie să cumpăr un tester și să învăț cum să-l folosesc și cu el îl pot testa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18853 prin manual-mecanic
Scuză-mă, cum este multimetrul ca un tester?