Căutare MDM

Buletin

calibrarea capului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18820 prin manual-mecanic
Calibrarea capului Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, repar un Ford F150 sau Ford Lobo din 2000 în Mexic. Schimb garniturile de chiulasă, dar nu am calibrarea pe care o are. Dacă cineva mi-ar putea spune ce este, aș aprecia foarte mult. Trebuie să o montez, iar aceste informații sunt singurele de care am nevoie pentru a începe. Vă mulțumesc pentru atenție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18928 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: calibrarea capului
Salut Warrohans, vei găsi o mulțime de informații despre cupluri și garnituri la următorul link. Mult succes,
Miguel.
www.fraco.com.co/torques.php

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22652 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, Miguel. Pagina pe care mi-ai dat-o a fost foarte utilă, nu pentru F150, ci pentru o altă camionetă pe care o repar. Motivul pentru care nu m-a ajutat cu F150 este că diagramele nu datează din anul 2000. Dar dacă știi un alt site unde le-aș putea verifica, aș aprecia. Cu stimă și încă o dată, mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22884 prin manual-mecanic
De ce ai nevoie, verișoare, de calibrarea chiulasei? Nu înțeleg... sau ce ai nevoie este cuplul de strângere pentru șuruburi?