Căutare MDM

Buletin

accelerație instabilă tsuru 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18788 prin manual-mecanic
Accelerație instabilă Tsuru 2002 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sper că mă puteți ajuta cu un Tsuru din 2002, când accelerez peste 1500 rpm începe să oscileze (similar cu o defecțiune a supapei IAC la ralanti), am schimbat deja pompa de combustibil și scânteia este în regulă, problema este în pulsul de injecție și ECU-ul a fost testat la un alt vehicul fără defecțiuni, dacă accelerez și alimentez corpul carburatorului cu o seringă accelerează perfect prin urmare avansul scânteii este în regulă, sper că cineva se poate gândi sau are idei de o corecție pentru această defecțiune, mulțumesc și salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18800 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Accelerație instabilă Tsuru 2002
Cum este presiunea combustibilului? Chiar dacă ai schimbat pompa, regulatorul de presiune a combustibilului s-ar putea să nu funcționeze. Închide conducta de retur a combustibilului și vezi ce se întâmplă. Sper că ai schimbat și filtrul de combustibil. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18806 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru interes. Am conectat chiar și conducta de retur pentru a exclude regulatorul, dar defecțiunea persistă. Bănuiesc că e vorba de cablajul către ECU. Îl voi testa astăzi și vă voi anunța. Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18854 prin manual-mecanic
Îți recomand să verifici senzorul MAP pe o altă unitate care funcționează corect, deoarece această defecțiune apare atunci când senzorul MAP este defect. Ca să fii sigur că nu cumperi acest senzor degeaba, fă acest test.

Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18876 prin manual-mecanic
Acestea nu au senzor MAP, ci doar senzor MAF, dar am rezolvat deja problema, și anume că senzorul de temperatură trimitea un semnal incorect către ECU, făcându-l să intre în modul de protecție, am schimbat senzorul și gata, merită menționat că în multe cazuri nu senzorul este defect ci cablajul, recomand celor care au o carcasă similară să verifice tensiunea de referință (5v) și returul semnalului, mulțumesc foarte mult celor care au investit timp în ajutor și salutări.