Căutare MDM

Buletin

PT Cruiser, pompă de apă de 2.4l, rulează cu bandă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18730 prin manual-mecanic
Salut prieteni! Vă spun că i-am cumpărat soției mele un PT Cruiser break din 2003. Una dintre curele a început să scârțâie și, fiind mecanic de meserie, am verificat-o. Am observat că cureaua care trece peste pompa de apă, întinzătorul, fulia arborelui cotit și compresorul de aer condiționat era nealiniată pe fulia pompei de apă. Am slăbit întinzătorul, dar a început să se miște din nou. L-am reglat de 3 ori și s-a dezaliniat. Nu se desprinde, dar una dintre conducte iese din ghidaj. Întrebarea mea este, este fulia întinzătoare sau fulia pompei de apă? Dacă cineva a avut aceeași experiență, aș aprecia ajutorul dumneavoastră. Mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18731 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PT Cruiser, cureaua pompei de apă de 2.4L funcționează
Bună ziua, vezi
1- scoateți cureaua, verificați jocurile axiale și longitudinale ale pompei și ale altor elemente
2- verificați rolele de tensionare ale scripeților și întinzătorilor
3- verificați amortizorul (scripetul arborelui cotit), dacă cauciucul din interior nu este rupt de la scripetă. SALUTĂRI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18768 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PT Cruiser, cureaua pompei de apă de 2.4L funcționează
Ok, mulțumesc, voi verifica ce-mi spui și îți voi răspunde, salutări.