Căutare MDM

Buletin

Problemă cu comanda încălzirii la Mondeo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni #1872 prin manual-mecanic
Problemă cu comanda încălzirii Mondeo Publicat de manual-mecanica
Salut, am un Mondeo din 1992 și s-a stricat încălzirea. Are 3 setări. Ei bine, funcționează doar la turație maximă. Nu face niciun zgomot la celelalte setări. Am verificat siguranțele și nimic. Am schimbat cheia de contact și este tot la fel.
Mă poate ajuta cineva?
Motorul de ventilație al habitaclului primește doar 12 volți la turație maximă.
Ce faci ca să se rotească la o turație mai mică?
Mulțumesc.
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni #1884 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu sistemul de control al încălzirii Mondeo
Salut Domingo, problema ta este că rezistența de lângă motorul încălzitorului s-a ars.

Sistemul de a face ventilatorul să se rotească la mai multe viteze diferite este ca curentul să treacă printr-o rezistență de mare putere înainte de a ajunge la motor.

Rezistența are mai multe terminale și, în funcție de proveniența curentului, permite trecerea unui curent mai mare sau mai mic către motor, atingând viteze intermediare. Dacă rezistența se arde, rămâne doar viteza maximă, la care rezistența nu intervine.

DEMONTAREA REZISTENȚEI:

1. Eliberați panoul ornamental din dreapta jos al bordului (cartonul care acoperă bordul chiar deasupra picioarelor pasagerului).

2. Deconectați conectorul de la rezistența motorului ventilatorului și scoateți-l.

Cu cele mai bune urări și, dacă aveți întrebări sau orice altceva, postați-le.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.