Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU CHEVROLET CORSA WIND 94 SINGLE POINT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18748 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: PROBLEMĂ CU CHEVROLET CORSA WIND 94 SINGLE POINT
MULȚUMESC PRIETENE MIYAGUI, PĂI DACĂ ÎN CE PRIVEȘTE ULEIUL, PĂI ASTA A FOST, ULEIUL LA SCHIMBARE A IEȘIT NEGRU LA CULOARE, PRACTIC INUTIL, ȘI PĂI AM SCHIMBAT ULEIUL ȘI FILTRUL DE ULEI ȘI PROBLEMA CU APRINDEREA CLIPITĂ A INDICATORULUI ULEI A DISPĂRUT, NU A MAI FOST NICIO PROBLEMĂ, IAR ÎN CE PRIVEȘTE MOTORUL CARE SE SIMTE PE JUMĂTATE SUSȚINUT CA LA FRÂNARE, PĂI SE PARE CĂ PUNCTUL NU ESTE BINE SINCRONIZAT ȘI LA FEL INJECTORUL, INJECȚIONEAZĂ PREA MULTĂ BENZINĂ ȘI ASTA FACE CĂ NU EXPLODEAZĂ CORECT ȘI SE PIERDE PUTERE CONFORM CE ÎMI SPUNE MECANICUL., PĂI SPER ÎN ACESTE ZILE SĂ SCHIMB TOT CE LIPSEȘTE ȘI ÎȚI VOI SPUNE CUM PROGRESEAZĂ CORSA. ÎN PRIMUL RÂND, VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT PENTRU TOT AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ..

DELIS

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22239 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: PROBLEMĂ CU CHEVROLET CORSA WIND 94 SINGLE POINT
Salut, prietene, Delis29. Întrebarea mea este, ai rezolvat deja problema cu Corsa ta? Am aceeași problemă. Am schimbat pompa de combustibil. Și a început a doua zi după ce am schimbat-o. Când mă îndepărtez de un semafor, parcă se blochează, mai rău pe o pantă, urcă încet și scoate mult fum negru. Am dus-o deja la mai mulți mecanici și niciunul nu o poate rezolva. De aceea întreb, ai rezolvat problema cu Corsa ta? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22597 prin manual-mecanic
Ce se întâmplă dacă problema se rezolvă? Problema este că filtrul de aer nu funcționa și nu permitea suficient aer să ajungă la canalul de admisie. Regulatorul de presiune a combustibilului era dereglat, iar sincronizarea nu era sincronizată. Se rezolvă totul. Mașina este în regulă, doar că acum consumă puțină benzină din cauza unui senzor defect (MAP). Verificați dacă filtrul este în regulă și sincronizarea. Ar trebui să se îmbunătățească din cauza tuturor acestor probleme. Anunță-mă dacă există ceva.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22598 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns, prietene. Poate îmi poți spune unde este regulatorul de presiune a combustibilului. Am un Corsa Wind din 1998. Și cum l-ai reparat sau trebuie să-l duc la un mecanic? Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22600 prin manual-mecanic
Bună ziua! Regulatorul de presiune este în același corp ca regulatorul de presiune. Ar trebui să măsori presiunea combustibilului. La unele modele îl poți regla. La altele nu. Presiunea ar trebui să fie în jur de 1,0 până la 1,2 bari. Dacă este mai mare, vei avea un consum excesiv și va funcționa complet blocat.