Căutare MDM

Buletin

Alternator Renault Twingo anul 94

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18547 prin manual-mecanic
Alternator Renault Twingo an 94 Publicat de manual-mecanica
Bună! Sunt Adriana, sunt nouă și nu am prea multă experiență cu forumurile. Am un Renault Twingo din 1994 fără aer condiționat și aș vrea să știu ce marcă de alternator are și ce amperaj are cel standard, ca să pot căuta unul la o fier vechi, deoarece cer mulți bani pentru unul nou.
Dacă cineva știe și mă poate ajuta, aș fi extrem de recunoscătoare. Cu cele mai bune gânduri tuturor și mulțumesc anticipat!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18555 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Alternator Renault Twingo an 94
Marca Marelli tip CG33211.70 A/V/RPM 50/13.5 /3000, PENTRU A VĂ OFERI MAI MULTE DETALII AR TREBUI SĂ-MI SPUNEȚI ACRONIMELE MOTORULUI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18565 prin manual-mecanic
MULȚUMESC FOARTE MULT!!!! În fine, m-am uitat la alternatoare și cele mai ieftine pe care le-am găsit sunt de la mărcile Valeo și Bosch... Presupun că vor funcționa la fel de bine... Nu știu dacă suportul este diferit sau dacă sunt toate compatibile... cele pe care le-am găsit sunt de 14V și 60A... crezi că vor funcționa pentru mine??? Mulțumesc foarte mult pentru tot! Cu cele mai bune gânduri!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18573 prin manual-mecanic
Salut, vei vedea că nu vei avea probleme cu sarcina și amperajul. Și mai bine! Mai întâi, verifică poziția ancorelor. SALUTĂRI ȘI MULT NOROC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18579 prin manual-mecanic
Ei bine... acum sunt puțin pierdut... alternatorul stricat e încă montat în mașină... prețul pe care mi l-au dat la Bosch pentru unul compatibil cu cel stricat e foarte scump, cel pe care îl găsisem era mai ieftin dar trebuie să fie fără valoare... cel pe care îl am e un Magneti Marelli... înnebunesc... ei bine, vă mulțumesc foarte mult!!!!!