Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de cupluri diferite pentru biele și banc de lucru.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18404 prin manual-mecanic
Vă rog, poate cineva să-mi dea valorile cuplului de strângere pentru bielă, rulmentul principal, arborele cu came și arborii cu came la un motor Toyota Baby Camry de 1,8 inch? Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18431 prin manual-mecanic
Datorită naturii recente a modelului, vă recomand să îl duceți la un atelier de rectificare și să copiați parametrii din tabelele de reglare. În condiții normale, jocul segmentului pistonului ar fi de 0,003" x fiecare inch din diametrul pistonului; acest lucru depinde în prezent de producător, deoarece depinde de tipul de aliaj al acelor elemente.
De asemenea, cuplurile chiulasei sau ale capacului motorului și ale lagărului principal al arborelui cotit sunt determinate de materialul chiulasei, care, dacă nu mă înșel, este aluminiu dural forjat și necesită un cuplu specific. În ceea ce privește cuplul bielei, aveți două alternative: utilizați un plasti-gauge și comparați dilatarea conform tabelului. Acest cuplu, precum și cel al lagărului principal, este esențial pentru a lăsa jocul necesar pentru ca pelicula de ulei să circule. Cealaltă opțiune este convențională; pentru filetul și diametrul șuruburilor, există tabele de cuplu pe care le puteți descărca de pe Google folosind Metrology - Torque Tables. Sper că informațiile vă sunt utile. Mult succes, Enrique.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18438 prin manual-mecanic
Pasul arborelui cotit 1 32 ft lbs pas 2 90 de grade pasul arborelui cotit 1 22 ft lbs pas 2 90 de grade

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18468 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri, dar ați putea să-mi traduceți în FT-LBS? Chestia e că sunt nou în domeniul ăsta de „mecanism” și am un instrument care exprimă acele descrieri. Aș aprecia un răspuns, vă rog.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #18469 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns, dar sunt nou în domeniul MECANICII.