Căutare MDM

Buletin

Am nevoie de cupluri diferite pentru biele și banc de lucru.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18404 prin manual-mecanic
Vă rog, poate cineva să-mi dea valorile cuplului de strângere pentru bielă, rulmentul principal, arborele cu came și arborii cu came la un motor Toyota Baby Camry de 1,8 inch? Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18431 prin manual-mecanic
Având în vedere cât de recent este modelul, vă recomand să mergeți la un atelier mecanic și să copiați parametrii din diagramele lor de reglare. În condiții normale, jocul segmentului pistonului ar fi de 0,003 inci per inch de diametru al pistonului. Acest lucru este supus specificațiilor producătorului în prezent, deoarece depinde de aliajul utilizat pentru aceste componente.
Cuplurile de strângere ale chiulasei și ale lagărelor arborelui cotit sunt, de asemenea, determinate de materialul chiulasei, care, dacă nu mă înșel, este duraluminiu forjat și necesită un cuplu specific. În ceea ce privește cuplul de strângere al bielei, aveți două opțiuni: utilizați un calibru din plastic și comparați-l cu tabelul de expansiune, deoarece acest cuplu, precum și cuplul lagărului principal, este esențial pentru menținerea jocului necesar al peliculei de ulei. Cealaltă opțiune este metoda convențională, folosind filetele de pe șurub și diametrul acestuia. Puteți găsi tabele de cupluri pe Google căutând „Metrologie - Tabele de cupluri”. Sper că aceste informații vă sunt utile. Mult succes, Enrique.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18438 prin manual-mecanic
Pasul rulmentului principal 1 Pasul 32 ft-lb 2 Pasul bielelor 1 Pasul 22 ft-lb 2 Pasul 90 grade

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18468 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri, dar ați putea să-mi traduceți în FT - LBS? Sunt nou în domeniul mecanicii și am un instrument care exprimă aceste descrieri. Aș aprecia foarte mult ajutorul dumneavoastră.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #18469 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns, dar sunt nou în domeniul MECANICII.