Căutare MDM

Buletin

Senzor de temperatură a aerului de admisie pentru Megane II

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18215 prin manual-mecanic
Știe cineva unde este amplasat senzorul de temperatură a aerului de admisie la un Megane II 2.0 16V? Renault mi-a spus că ralantiul mașinii este foarte scăzut și se oprește când o las în punctul mort fără să accelerez, deoarece senzorul respectiv este defect. Au avut nevoie de 30 de minute și 1.100 de dolari pentru a-l repara. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18216 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Senzor de temperatură a aerului de admisie Megane II
Bună ziua, din ceea ce întrebi, înțeleg că ar putea fi senzorul IMAP de presiune absolută din galeria de admisie,
dar neștiind modelul și văzând prețul pe care îl cer, acesta ar putea fi amplasat în interiorul corpului clapetei de accelerație, care va fi inclus și în preț odată cu EGR-ul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18289 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Senzor de temperatură a aerului de admisie Megane II
Cei de la Renault mi-au spus doar că este senzorul care măsoară temperatura aerului care intră în admisie și că, trimițând informații proaste către corpul clapetei de accelerație, produce un ralanti foarte scăzut, deci deduc că nu este în interiorul corpului clapetei de accelerație, deoarece, după ei, schimbarea lui nu durează nici măcar o jumătate de oră. Cred că dacă ar fi înăuntru, ar dura mult mai mult. Pe de altă parte, distribuitorul de aer de admisie are, privit din față, un senzor conectat în stânga sus cu mai multe cabluri și încă unul mai jos, aproape la mijloc, gri, cu doar două. Dacă îl deconectez, nu face nimic mașinii. Nu știu dacă asta clarifică ceva. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18305 prin manual-mecanic
JORMDZ, vezi, asta e o altă problemă. Mașina merge cam încet și îți lipsește cuplul, nu? Ei bine, acest senzor este debitmetrul sau firul cald care măsoară de fapt temperatura moleculei de aer. Acesta este situat în mod normal imediat după filtrul de admisie și are mai multe cabluri și câte două șuruburi pe fiecare parte. Sper că totul merge bine pentru tine. Cu cele mai bune urări.