Căutare MDM

Buletin

Îndoială despre pompa de injecție pentru Opel Astra G 2.0 dti

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18127 prin manual-mecanic
Salut tuturor. Am un Astra G 2.0 dti și problema mea este următoarea: Mașina funcționează bine la 20 de minute după aceasta, se aprind două martori luminoși pe bord (defect electric și defect motor) și acul turometrului cade (nu mai funcționează). Mașina continuă să funcționeze, dar cu ralanti instabil și puțină putere... Am dus mașina la un atelier pentru diagnosticare și au observat următoarele defecțiuni: P0105 (semnal senzor presiune alimentare prea scăzut) - P0110 (semnal senzor termic aer admisie prea mare) - P0400 (abatere de la regulă feedback gaze de eșapament) - P1631 (defect dispozitiv control pompă) - P0725 (semnal fals transmițător turații) - și ultimul P1335 (semnal DZG, semnal MSG / PSG improbabil) .... Concluzie: pompă de injecție defectă. Nu găsesc nimic pentru a o schimba la un centru de fier vechi și costă în jur de 1.000 € sau ceva de genul să o repar. Întrebarea mea este, nu ar putea fi o defecțiune de conectare sau ceva de genul? Pentru că are prea multe defecte...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18132 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebare despre pompa de injecție Opel Astra G 2.0 dti
Bună ziua. Am reparat unul, dar după ce am trecut prin același lucru, problema este senzorul de rotație. Verificați cablajul și senzorul. Bine, dacă aveți întrebări, spuneți-mi pe adresa mea de e-mail și vă voi ajuta. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni - Acum 14 ani și 10 luni #18143 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Întrebare despre pompa de injecție Opel Astra G 2.0 dti
Mulțumesc foarte mult pentru răspuns. O să verific săptămâna asta și revin cu mai multe noutăți. B)
Ultima editare: acum 14 ani și 10 luni de către .