Căutare MDM

Buletin

VW Transporter

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18098 prin manual-mecanic
vw transporter Publicat de manual-mecanica
Întrebarea mea este dacă cineva știe dacă este posibil să se îndepărteze o parte din jocul de la coloana de direcție. Am înlocuit articulațiile sferice și am observat că tijele au puțin joc.
Mulțumesc anticipat și sărbători fericite tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18112 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: VW Transporter
Dacă te referi la jocul volanului, poți pur și simplu să strângi șurubul casetei de direcție. Este un șurub de reglare care constă dintr-un filet central și o piuliță. Acum, dacă te referi la jocul care există în direcție atunci când ridici o roată și aceasta se mișcă, schimbă axele de direcție dacă ai schimbat deja bornele de direcție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18122 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: VW Transporter
Mă refer la caseta de direcție. Am verificat axurile și nu au joc. Când am scos articulațiile sferice, am verificat dacă au puțin joc și bielele trăgându-le în sus.
Nu am văzut niciun strung, cel puțin de jos, dar o să caut unul. Mulțumesc. Mă întrebam dacă există unul.