Căutare MDM

Buletin

Problemă cu motorul Perkins cu 4 cilindri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18190 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu un motor Perkins cu 4 cilindri
Salut, pesadosOOO.
Când menționezi capacele supapelor, presupun că te referi la garnituri. Ceea ce iese de fapt prin orificiul de ventilație sunt vapori de ulei cauzați de compresia care trece în carter. Acest lucru se întâmplă din cauza aspectelor pe care le-am menționat în mesajul anterior. Cred că problema ta este cu ghidajele supapelor. Mult succes,
Miguel.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18192 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu un motor Perkins cu 4 cilindri
MOTOARE PERKINS CU 4 CILINDRI CELE PE CARE LE CUNOSC 4212- 4236 ȘI 4248 este foarte important să măsurați cilindrii înainte de a face segmenți sau cu segmenții introduși în cilindru verificați deschiderea vârfurilor segmenților dacă scurgerea de compresie nu este mare și dacă din anumite motive trebuie urgent să lucrați la ea compensați-o cu ulei de o vâscozitate mai mare desigur sunteți sigur de vâscozitatea pe care o puneți fiți atenți la uleiurile multigrade nu folosesc SAE 40 monograd pur și în final verificați schimbarea de la motorină la ulei scade presiunea și poate arăta acel defect cu tot respectul este doar o sugestie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18350 prin manual-mecanic
Dacă cilindrii nu au fost rectificați, nu are prea mult rost să se introducă segmenți; aceștia trebuie să se închidă corect în cilindru. Dacă sunt rectificați, trebuie să așteptați ca motorul să se răcească pentru ca segmenții să se închidă. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18413 prin manual-mecanic
Ăăă, ce culoare are fumul?
dacă e neagră înseamnă că arde combustibil,
dacă e gri înseamnă că arde ulei,
dacă e un fel de gri-albăstrui înseamnă că arde ambele,
s-ar putea să ai problema cu luminile supapelor, dar poate ai stricat scaunele supapelor. În cazul în care luminile supapelor sunt bune, fă următoarele: dacă nu ai verificat înainte de a asambla motorul, trebuie doar să scoți capacul și locul unde stau supapele. Cu un lucru numit albastru prusac treci foarte puțin pe partea supapei care va atinge scaunul (evident, eu curăț
totul foarte curat). Aplatizezi supapa și o rotești (ai grijă, eu o rotesc puțin, tu o aplatizezi și te uiți, o faci cum preferi, eu consider că așa e mai bine). Dacă vezi că e neuniformă așa cum arată pe scaun, e

reglată prost. Ca să scapi de orice îndoială, poți face o
cubicare a capacului, deși, dacă nu mă înșel, Perkins are supapele în bloc. Ei bine, dacă le are pe chiulasă, fă o cubicare cu benzină. Nu contează dacă o faci greșit, e ca să vezi dacă are scurgeri. Uită-te. pe YouTube cum
se face, e foarte ușor, dacă are o scurgere mică, cu

unsoare de șlefuit pe supapă, adică unde supapa se va sprijini pe scaunul ei, treci puțin, bagi supapa și cu un piston de supapă, o bagi și o ridici și o cobori rotindu-o, o faci puțin, mai mult sau mai puțin 1 minut și verifici din nou cu albastru prusac, acolo

te scutești de problema mașinii de șlefuit

, sper că te-am fost de ajutor, voi încerca să urmăresc postarea să văd dacă te pot ajuta mai mult,
salutări, mult succes cu motorul;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 luni #46950 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Problemă cu un motor Perkins cu 4 cilindri
Salut, te întreb de unde ai fotografia ta de avatar. Mulțumesc.