Căutare MDM

Buletin

Problemă cu motorul Perkins cu 4 cilindri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18036 prin manual-mecanic
Problemă cu motorul Perkins cu 4 cilindri Publicat de manual-mecanica
Un motor Perkins turbo cu 4 cilindri a fost reparat, dar când am calibrat supapele, le-am calibrat la 25 evacuare și 23 admisie. Aș vrea să știu de ce iese fum din evacuare dacă nu arde ulei.

Dacă procesul de calibrare a fost efectuat incorect, care ar fi calibrarea corectă?

Aștept cu nerăbdare ajutorul dumneavoastră.
Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18038 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu un motor Perkins cu 4 cilindri
Ați putea să ne indicați modelul motorului ca să vă putem ajuta mai bine?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18048 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu un motor Perkins cu 4 cilindri
Salut pesadosOOO.
După cum ți-a spus japcpds, este necesar să știi modelul și tipul de reparație. Fumul de eșapament este cauzat de ghidajele supapelor uzate, segmenții uzați, rupți, blocați sau așezați necorespunzător, un cilindru zgâriat sau segmenții așezați necorespunzător din cauza ovalizării cilindrului. Există și alți factori, dar nu vreau să fiu pesimist. Mult succes,
Miguel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18078 prin manual-mecanic
Cred că supapele nu au nicio legătură cu asta. Ai verificat dacă turbo-ul nu arde ulei? Ai verificat starea lui, jocul axial și jocul longitudinal?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18158 prin manual-mecanic
A fost o reparație parțială, schimbând segmenții și capacele supapelor.