Căutare MDM

Buletin

Siguranța luminii de poziție se arde

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #1799 prin manual-mecanic
Siguranța luminii de poziție se arde. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor.
Am o problemă cu siguranța luminii de poziție din dreapta. Se arde când acționez telecomanda. Am scos toate becurile și tot e la fel. Ce pot face acum?

Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #1806 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Arderea siguranței luminii de poziție
Dă mai multe informații despre mașină,

verifică cablurile, e o scurtă... uită-te la uși, au tendința să se rupă mai des...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #1813 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Arderea siguranței luminii de poziție
Funcțiile fiecărei siguranțe sunt de obicei enumerate în manualul de utilizare al mașinii, precum și poziția și amperajul acesteia. De exemplu: Nr. 6 10 A, Poziția dreapta, lumina plăcuței de înmatriculare; Nr. 7 10 A, Poziția stânga, iluminarea consolei...

Dacă ați scos toate stopurile (nu doar pe cele din spate) și siguranța este în continuare defectă, vedeți ce mai face siguranța respectivă, de exemplu, lumina plăcuței de înmatriculare, iluminarea consolei... și dacă după deconectarea tuturor alimentărilor cu energie a siguranțelor, aceasta tot se arde, va trebui să vă uitați la cablaj pentru a vedea dacă există urme de frecare sau decojire. (Puțin probabil, deoarece cablajele stopurilor nu intră în piesele mobile, cum ar fi ușile și portbagajul, dar este o idee bună să verificați oricum).

Un alt lucru care s-ar putea întâmpla este ca un soclu de la un stop să se fi topit sau rupt și, chiar dacă becul nu este aprins, să intre în scurtcircuit.

Conectorii flăcării pilot pot fi și ei problematici, dar nu cred că sunt, deoarece problema este de obicei „efectul de parcuri de distracții” (când pământul se defectează) sau o lampă care nu se aprinde în ciuda faptului că este bună (când un terminal se defectează). Cu

cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 9 luni #1835 prin manual-mecanic
Salut tuturor.

Este un Nissan Primera 2.0 SLX (91, P10). Din moment ce nu am manualul de service, nu știu ce face siguranța. Este siguranța numărul 2, poziția stânga, 10 A, stop dreapta, stop SW. Am scos becurile, nu doar pe cele din spate, și este tot la fel. Lumina plăcuței de înmatriculare funcționează. Am verificat duliile și par în regulă. Ideile sunt binevenite.

Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 8 luni #1842 prin manual-mecanic
Ai vreun bec aprins pe tabloul de bord când siguranța e deconectată sau arsă? (Asta e pentru a exclude consumul și a te concentra pe ce s-ar putea defecta.)

În fine, insist, verifică cablajele de lângă stopuri. Nu ai suferit niciun impact cu mașina, nu-i așa? Pentru că uneori aceste tipuri de defecțiuni apar după un impact.

E vreun bec defect? Le-ai verificat aprinzându-le? Pentru că e probabil (deși mic) ca scurtcircuitul să fie chiar în bec.

Nu știu, nu-mi vin în minte prea multe. Oricare ar fi, spune-ne și vom vedea dacă poți găsi defectul, bine?

Cu cele mai bune gânduri.