Căutare MDM

Buletin

ECONOMII DE COMBUSTIBIL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17985 prin manual-mecanic
ECONOMII DE COMBUSTIBIL Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, aș vrea să știu părerile voastre despre economisitoarele de combustibil care există pe piață... Am un Ford Aerostar 3.0 V6 din 1988 și are un consum de 4,8 km/l, ceea ce este o cheltuială bună pentru motor și drumul pe care se deplasează, dar ar fi mai bine dacă aș pune unul dintre aceste economizoare pe care le vedeți prin preajmă...
Aștept cu nerăbdare părerile voastre... CRĂCIUN FERICIT...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18061 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ECONOMIE DE COMBUSTIBIL
Adevărul este că am încercat aceste tipuri de dispozitive în trei vehicule diferite, am întocmit tabele de consum de combustibil și tot ce trebuie, iar diferența nu este semnificativă. Rămân la fel sau poate se îmbunătățesc cu doar un litru. E mai mult ca un efect placebo. Sărbători fericite.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18102 prin manual-mecanic
În opinia și experiența mea, una dintre cele mai bune opțiuni este să folosești un filtru de aer de înaltă performanță, similar cu unul de tip conic. Vei obține mai multă putere și vei economisi combustibil.

Hei, mașina ta consumă multă benzină. Eu am un Chevrolet Ventura din 2000 cu motor de 3,4 litri și fac 7,0 km/l, și puțin mai mult pe autostradă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18194 prin manual-mecanic
E cam mult consum în comparație cu al tău... având în vedere că al meu are peste 20 de ani, iar drumul pe care merge e foarte accidentat, cu dealuri și munți cu drumuri neasfaltate...
Am măsurat-o în oraș acum ceva timp și mi-a adus 6,8 km pe litru pe un drum deschis în stare bună.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18416 prin manual-mecanic
Faimosul economizor sau economizor de combustibil cum le numești tu, funcționează doar atunci când îl soliciți, la turații mici este practic inutil, aș înclina mai mult spre schimbarea carburatorului în funcție de duzele pe care le are, este convenabil să pui dacă are 2 duze sau mai multe, una care deschide celelalte duze prin vacuum, sunt complicat de reparat când se strică dar ajută la reducerea oarecum a consumului.

Salutări, sper că te-am fost de ajutor.