Căutare MDM

Buletin

Problemă cu panoul de iluminare Citroen Berlingo 1.9D

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #17984 prin manual-mecanic
panoul de iluminare Berlingo .
În primul rând,
CRĂCIUN FERICIT ȘI SĂRBĂTORI FERICITE.
Salut tuturor, haideți să vedem dacă mă puteți ajuta. Am un Citroen Berlingo 1.9D, iar pe bord apare doar martorul frânei de mână, nu arată nivelul combustibilului, nici temperatura, absolut nimic. Am verificat siguranțele, am descărcat manualul de service Berlingo, dar nici asta nu rezolvă problema. Am verificat toate cablurile din circuitul panoului de lumini, am curățat toți
pinii conectorului.
Aș avea nevoie și de schema pentru siguranțele Beringo
în caz că ale mele nu sunt setate corect.
MULȚUMESC oricum.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18042 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu panoul luminos Citroen Berlingo 1.9D
Nu mai pierde timpul, cu siguranță vei termina de schimbat cadrul mai repede. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18074 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu panoul luminos Citroen Berlingo 1.9D
Salut Ibiza, verifică mai întâi BCI-ul dacă vehiculul tău îl are încorporat, probabil e defect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18080 prin manual-mecanic
Bună ziua, ce este BCI-ul și unde poate fi? Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18093 prin manual-mecanic
Hahaha, BCI-ul este un mic computer care se află în compartimentul de sub volanul mașinii, unde sunt siguranțele. Dacă este acolo, este negru și alungit ca un hard disk extern. Verifică dacă este acolo.