Căutare MDM

Buletin

Daewood Evanda consum mare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #17981 prin manual-mecanic
Daewood Evanda consum mare Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Daewood Evanda cu motor pe benzină de 2000 cmc. Problema mea este că a crescut consumul la 11 litri,
ceea ce mi se pare scandalos.
Mi-au spus să schimb bujiile, filtrele de aer, uleiul și benzina și să schimb și uleiul.
Am schimbat totul, cu excepția filtrului de benzină, pentru că nu știu unde se află. Vă rog, dacă cineva m-ar putea ajuta, aș aprecia, atât cu consumul, cât și cu amplasarea filtrului de benzină,
pentru că chiar dacă am schimbat totul, problema persistă.
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18059 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Consum mare la Daewood Evanda
chicho45, uite filtrul de combustibil ar trebui să fie amplasat în interiorul rezervorului, adică un filtru submers, sau în conducta de combustibil, trebuie doar să urmezi furtunul de admisie a combustibilului de unde ajunge la intrarea în gama de injecție sau conducta carburatorului. Din moment ce nu spui ce an este vehiculul tău, nu știu. În ceea ce privește consumul, presupunând că vehiculul tău este cu injecție, componentele principale sunt senzorul de oxigen și senzorul de temperatură. Dacă este carburat, este vorba de carburare și coborârea duzelor. Acum, un motor de 2.0 nu îți va oferi prea multe performanțe în oraș, dar pe autostradă da.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni - Acum 14 ani și 7 luni #18079 prin manual-mecanic
Bună ziua, Kikemec
, mulțumesc pentru răspuns.

Mașina este din 2004, are 127.000 km și are injecție electronică de combustibil. Înainte, mașina consuma cam 8 litri în regim mixt. Acum pot să vă spun că este scandalos. Nu știu ce să fac.
Ultima editare: acum 14 ani și 7 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18092 prin manual-mecanic
Verificați senzorii de temperatură și de oxigen, precum și senzorul de oxigen. S-ar putea să fie nevoie să efectuați un test al parametrilor. Nu este foarte scump în comparație cu cantitatea de combustibil pe care va trebui să o cumpărați. Mult succes și sărbători fericite.