Căutare MDM

Buletin

Consum anormal de apă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18043 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Consum anormal de apă
În Chile, farmaciile vând un produs pe care mecanicii îl numesc „sticlă lichidă”.
Turni un litru de produs în sistemul de apă și folosești vehiculul. Când apa se termină, ceea ce curge se întărește și sigilează scurgerea, fie că este internă sau externă. Odată ce apa nu mai curge, scoți apa din radiator, speli motorul, înlocuiești apa și gata.
Așa am reparat o scurgere de apă la un Peugeot pe care mecanicii nu au găsit-o niciodată, dar unul mi-a aplicat tratamentul. Am făcut-o și a funcționat.
translate.google.cl/translate?hl=es&lang.../messages/84235.html

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18046 prin manual-mecanic
De obicei, capacul radiatorului la aceste mașini se slăbește. Am un Hyundai din 2006 și mi s-a întâmplat același lucru. Verifică dacă se udă covorul din interiorul cabinei. Dacă da, aceasta este problema?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18076 prin manual-mecanic
E adevărat, Rorito, l-am folosit și dă rezultate bune. Bineînțeles, există și Seal Block dacă nu găsești sticlă lichidă, sau se numește și sticlă solubilă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18260 prin manual-mecanic
Îți mulțumesc încă o dată pentru sprijin. Voi face ce mi-ai recomandat și apoi te voi anunța.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18272 prin manual-mecanic
Dacă nu curge apă nicăieri și o consumă, nu te mai gândi la asta, e garnitura chiulasei și cu atât mai mult dacă se numește Hyundai va arunca mulți vapori de apă pe evacuare. Mult succes.