Căutare MDM

Buletin

PROIECTOR DE CEAȚĂ SPATE

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17938 prin manual-mecanic
PROIECTOR DE CEAȚĂ SPATE Publicat de manual-mecanica
Bună dimineața prieteni, întrebarea mea este următoarea, am un 306 TD an 95 problema este cu stopul de ceață spate, arde toate siguranțele pe care le-am pus când îl conectez, trebuie să am un scurtcircuit pe undeva, dar nu-l găsesc, am urmărit cablul de la stopul spate, dar îl pierd și nu văd nimic, s-ar putea ca scurtcircuitul să fie cauzat de butonul de comutare în sine? Sunt puțin pierdut, mulțumesc anticipat și salutări tuturor membrilor forumului.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17941 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROIECTOR DE CEAȚĂ SPATE
Dacă există posibilitatea ca tăietura să fie cauzată de buton, sau ar putea fi defectul soclului de lampa, sau dacă este evident conectat, testați butonul manual cu un tester sau soclul în care nu se îmbină. Faceți acest lucru în funcția de continuitate, dar verificați soclul; în general, acestea se defectează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17954 prin manual-mecanic
Mulțumesc Kikemec pentru sfat. Îmi imaginez că soclul este suportul unde se prind becurile. Dacă da, am încercat deja cu altul pe care îl am și e tot la fel. Mă voi uita la testerul pe care l-ai menționat și mă voi anunța. Salutări tuturor și CRĂCIUN FERICIT.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17957 prin manual-mecanic
Bună ziua, ți-aș recomanda să excluzi un scurtcircuit folosind un tester pentru a vedea dacă izolația a scăzut față de șasiu, apoi să o măsori față de alte fire. Doar o întrebare, mașina a fost reparată de un service auto?
Chiar dacă a fost acum ceva timp, aceasta ar putea fi cauza. Te vom ține la curent.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18057 prin manual-mecanic
Salut, din câte spui, mașina nu a avut nicio avarie. În ceea ce privește testul din acest weekend, o să verific în oraș. Am mașina acolo și trebuie să trec ITP-ul acum și nu știu dacă îl vor trece fără ca martorul ăla să funcționeze. Ce părere ai despre asta? Mulțumesc, cu cele mai bune gânduri.