Căutare MDM

Buletin

Anomalia electronică a Megane II

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17902 prin manual-mecanic
Anomalie electronică Megane II Publicată de manual-mecanica
Salut tuturor, am un Megane II faza 2 2008, ieri mi-a afișat mesajul „Defect electronic”. Am verificat toate funcțiile mașinii și erau ok, am dus-o la atelier, au conectat bateria, au curățat contactul, mesajul și martorul au dispărut, dar după ce am condus cam 3 minute martorul s-a reaprins, m-am întors la atelier, au pus scanerul să facă verificarea, mesajul a fost șters și martorul s-a stins, când s-a terminat verificarea, a afișat o defecțiune cu legătură cu comutatorul de frână, dar martorii funcționează ok. Am plecat din atelier fără mesaj și martorul era stins, dar nimic ca ultima dată când s-a aprins după un timp, nu m-am putut întoarce la atelier pentru că plecau în vacanța de Crăciun, amuzant este că am ignorat problema, ca să nu-mi fac griji și în aceeași zi martorul s-a stins singur și mesajul a dispărut.

Are cineva vreo idee despre problemă sau i s-a întâmplat cuiva?

PS bateria este nouă.

Salutări și Crăciun fericit.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17909 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Anomalie electronică Megane II
Dacă instrumentul de scanare a constatat că întrerupătorul de frână este defect, înlocuiți-l; este ieftin și poate rezolva problema. Aceste întrerupătoare sunt de obicei duble, adică un circuit pentru lumină și altul pentru injecția de combustibil. Unul poate funcționa, iar celălalt nu. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17911 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Anomalie electronică Megane II
Mulțumesc pentru răspunsul tău, deiviz6, o să risc să-l schimb, e adevărat că e ieftin și ușor de înlocuit.