Căutare MDM

Buletin

Anomalia electronică a Megane II

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17902 prin manual-mecanic
Anomalie electronică Megane II Publicată de manual-mecanica
Salut tuturor, am un Renault Megane II Phase 2 din 2008. Ieri a apărut mesajul „Anomalie electronică”. Am verificat toate funcțiile mașinii și sunt în regulă. Am dus-o la service; au deconectat bateria, au curățat contactele, iar mesajul și martorul luminos au dispărut. Dar după ce am condus cam 3 minute, mesajul a reapărut. M-am întors la service, au folosit un scaner, iar după verificare, mesajul a fost șters și martorul luminos s-a stins. Verificarea a indicat o anomalie legată de comutatorul de frână, dar frânele funcționează bine. Am plecat din service fără mesaj și cu martorul luminos stins, dar la fel ca ultima dată, s-a reaprins după un timp. Nu m-am putut întoarce la service pentru că pleacă în vacanța de Crăciun. Ciudat este că am ignorat problema ca să nu-mi fac griji, iar în aceeași zi martorul luminos s-a stins singur și mesajul a dispărut.

Are cineva idee care ar putea fi problema sau i s-a mai întâmplat cuiva?

P.S. Bateria este nouă.

Salutări și Crăciun fericit!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17909 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale pe tema : Anomalie electronică Megane II
Dacă scanerul a indicat o defecțiune la comutatorul luminilor de frână, înlocuiți-l, deoarece este ieftin și ar putea rezolva problema. Aceste comutatoare sunt de obicei duble, ceea ce înseamnă că un circuit este pentru lumini și altul pentru injecția de combustibil. Unul ar putea funcționa, în timp ce celălalt nu. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17911 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale pe tema : Anomalie electronică Megane II
Mulțumesc pentru răspunsul tău, deiviz6, o să risc să-l schimb, e adevărat că e ieftin și ușor de înlocuit.