Căutare MDM

Buletin

Opel Corsa, doar ventilatorul este cuplat în treapta a 4-a.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #17841 prin manual-mecanic
La Opelul meu Corsa Top 100 din '99, funcționează doar treapta a 4-a a ventilatorului, nu și treapta 1, 2 sau 3. La service, mi-au spus că nu e releul și că trebuie demontat bordul. Ce se întâmplă și care ar putea fi cauza?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #17857 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Opel Corsa, doar ventilatorul este în treapta a 4-a.
Bună ziua, trebuie să știi că panoul trebuie demontat, deoarece problema este comanda ventilatorului, care este deteriorată. Acest lucru este normal deoarece, în timp, contactele care transportă curentul se deteriorează. Trebuie doar să înlocuiești comanda veche cu una nouă. :râde:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18124 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Opel Corsa, doar ventilatorul este în treapta a 4-a.
PROBLEMA TA POATE FI REZISTORUL CARE SE TROLEAZĂ LÂNGĂ MOTORUL VENTILATORULUI. DACĂ SE ARDE TERMOPUȘUL PE CARE ÎL ARE, FUNCȚIONEAZĂ DOAR CEA MAI MARE VITEZĂ. PROBLEMA ESTE UNDE ESTE AMBALATĂ ACEST REZISTOR.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 7 luni #18140 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Sunt complet de acord cu IVACOMA.
Ventilatorul funcționează doar la cea mai mare viteză pentru că este singura viteză care nu trece prin rezistență; este directă.
Soluția este să înlocuiți rezistența ventilatorului de încălzire.
Pentru a face acest lucru, nu este nevoie să demontați bordul; trebuie doar să scoateți torpedoul și garnitura din spațiul pentru picioare al pasagerului. Lângă ventilator, veți găsi un cilindru ca o baterie, care este rezistența defectă.
Nu încercați să demontați panoul de comandă al încălzirii, deoarece comanda lunetei încălzite se va strica și va trebui să înlocuiți întregul panou. O avere.

Cu cele mai bune gânduri.B)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni - Acum 12 ani și 2 luni #42123 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la problema cu Opel Corsa : doar ventilatorul este în treapta a 4-a.
Bună ziua.
Și eu am această problemă. Am un Opel Corsa 1.3 CDTI din 2007, dar am căutat cu nerăbdare rezistența ventilatorului, de când am scos torpedoul și nu o găsesc. Dacă cineva a avut această problemă și îmi poate spune exact unde este montată pe modelul meu, vă mulțumesc anticipat. Cu cele mai bune

gânduri;)
Ultima editare: acum 12 ani și 2 luni de către .