Căutare MDM

Buletin

CUM SE FABRICA UN MODUL DE APRINDERE TRANZISTORIZAT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17778 prin manual-mecanic
BUNĂ DUPĂ-AMIAZĂ, FORUM! AȘ DORI SĂ ȘTIU DACĂ ARE CINEVA INFORMAȚII PENTRU FABRICAREA UNUI MODUL DE APRINDERE TRANZISTORIZAT, PENTRU A UTILIZA PLATINUM-URILE CA O SCÂNTEI DE DESCHIDERE, DEOARECE ACESTEA SE APRINDE CONTINU. AȘ APRECIA ORICE INFORMAȚIE PE CARE MI-O PUTEȚI TRIMITE.

Cu sinceritate,

APOWELL

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17782 prin manual-mecanic

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17785 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: CUM SE FABRICHEAZĂ UN MODUL DE APRINDERE TRANZISTORIZAT
Mulțumesc pentru informații. Aș vrea să știu dacă există un alt model mai simplu. Unde locuiesc eu, e foarte greu să găsești niște componente electronice. Totuși, le voi căuta. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17786 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: CUM SE FABRICHEAZĂ UN MODUL DE APRINDERE TRANZISTORIZAT
Sunt componente destul de comune; le poți găsi de la orice magazin online de electronice prin simpla înregistrare.

Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #18958 prin manual-mecanic
Dacă e platină, înseamnă că e veche? Spune-mi ce mașină e?