Căutare MDM

Buletin

Probleme cu cureaua de distribuție la motorul DW8

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #17755 prin manual-mecanic
Dragi toți, vă scriu pentru a vă întreba despre o problemă pe care o am cu un Partner 1.9 D cu motor DW8. Cureaua de distribuție patinează. Am înlocuit deja toate fuliile externe (arborele cu came, arborele cotit, pompa de injecție), întinzătoarele, cureaua în sine și capetele de bieletă. Am verificat pompa de injecție pe un banc de testare și este aliniată. Am folosit toate piesele originale și am comparat fuliile și sunt aliniate.

Mă poate ajuta cineva?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #17761 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Probleme cu cureaua de distribuție la motorul DW8
Au verificat dacă există un posibil joc radial în arborele de transmisie?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #17795 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Probleme cu cureaua de distribuție la motorul DW8
Jecar:

Dacă te referi la jocul lagărelor axiale de pe arborele cotit, acestea au fost înlocuite.

Altfel, nu sunt sigur ce înțelegi prin AX DE TRANSMISIE.

Cu stimă, Carlos.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și o săptămână #17821 prin manual-mecanic
Ai verificat pompa de apă?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 6 zile #17858 prin manual-mecanic
L-am înlocuit cu unul nou.