Căutare MDM

Buletin

Probleme de tracțiune la un Ford Ranger din 1999

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17724 prin manual-mecanic
Bună...
Am o problemă cu camioneta mea Ford Ranger din 1999 (2.5).
Uneori, când accelerez, zdruncină (ca și cum nu i-ar mai fi putere), dar după câteva zdruncinături continuă normal. Nu știu ce cauzează asta... Vă rog, dacă cineva cunoaște problema sau cauza și mă poate ajuta cu comentariile sale...

Mulțumesc și respect,

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #17736 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme de smucitură la un Ford Ranger din 1999
Testați camionul deconectând senzorul TP, asta dacă ați verificat deja cablurile, bujiile, filtrele de aer și de combustibil.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18116 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme de smucitură la un Ford Ranger din 1999
kikemec a scris:

Testați camionul deconectând senzorul TP, asta dacă ați verificat deja cablurile, bujiile, filtrele de aer și de combustibil.

Salut kIkemec, ce înțelegi prin senzor TP și care este rostul deconectării lui? Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22383 prin manual-mecanic
ACEASTĂ DEFECTIUNE APARE DE OBICEI DEOARECE UNELE FIRE ALE BUJIILOR SAR ÎN AFARĂ LA MASĂ LA ACCELERARE ȘI NU AJUNG LA BUJIE ȘI, ACEST FEL, LA PISTON. VERIFICAȚI CU ATENȚIE FIRELE BUJIEI. MONITORIZAȚI ȘI PRESIUNEA COMBUSTIBILULUI. Cu cele mai bune
respectări