Căutare MDM

Buletin

Transmisia Grand Crabban se supraîncălzește și se defectează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17633 prin manual-mecanic
Salut tuturor, de câteva zile duba mea din '98 cu motor de 3.3 și transmisie 604 a început să se defecteze. Când opresc, durează câteva secunde să intru în prima treaptă de viteză și marșarierul nu se cuplează. Asta se întâmplă când motorul atinge temperatura normală de încălzire. Am înlocuit deja uleiul și filtrul, senzorii de turație, cutia solenoidului și problema persistă. Mă puteți ajuta? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17639 prin manual-mecanic
Bună ziua.
Având în vedere că am făcut deja tot ce am făcut, întrebarea mea este dacă aveți un martor de verificare a motorului pe computerul transmisiei. Cel mai probabil este un sistem de protecție din ECU pentru a preveni o defecțiune majoră. Desigur, dacă apare când este cald, ar putea fi din cauză că turbina nu trimite suficientă presiune și blochează sistemul. Nu încercați să așteptați să dispară de la sine, verificați transmisia.
Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 luni #18319 prin manual-mecanic
VĂ MULȚUMESC FOARTE MULT PENTRU RĂSPUNS ȘI VĂ SPUN CĂ AU VERIFICAT DEJA ȘI PARE CĂ NU ARE NIMIC. CE AM OBSERVAT ESTE CĂ INDICATORUL DE TEMPERATURĂ NU SE MIȘCĂ, ADICĂ CĂ PE MĂSURĂ CE TEMPERATURA CREȘTE SCHIMBĂ VITEZELE ȘI MARȘARIERUL FUNCȚIONEAZĂ BINE IAR CÂND ACUL ÎN MOD NORMAL STĂ LA JUMĂTATE, NU URCE NICI COBOARĂ CHIAR DACĂ TEMPERATURA ÎN ACESTE ZONE DIN MEXICALI ESTE FOARTE SCĂZUTĂ, ACUL NU SE MIȘCĂ ȘI APARE DEFECTUL.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18982 prin manual-mecanic
:râde: MI S-A ÎNTÂMPLAT DEFECTUL ĂLA. VERIFICĂ GARNITURA MODULULUI SOLENOIDULUI. SE RUPE. DACĂ ESTE ÎN BUNĂ, ESTE RUPTĂ. TAMBURUL PRINCIPAL DE ALUMINIU ESTE FRACTAT ȘI CÂND ESTE ÎNCĂLZIT, SE FORȚEAZĂ ȘI SCURGEȘTE ȘI SE PROTEJEAZĂ.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #18999 prin manual-mecanic
Bună ziua, bună seara. Multe dintre aceste unități se defectează din același motiv. Ce poți face este să instalezi un răcitor suplimentar și să-l scanezi, deoarece intră în modul de rutină sau de protecție, și să verifici clopotul ambreiajului, deoarece este crăpat și eliberează toată presiunea și nu mai schimbă vitezele. B)