Căutare MDM

Buletin

transmisie automată Chevrolet Blazer Tahoe

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17622 prin manual-mecanic
Transmisie automată Chevrolet Blazer Tahoe Publicat de manual-mecanica
:side:, vă rog, să schimb uleiul și filtrul de transmisie la camion.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17631 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată la un Chevrolet Blazer Tahoe
Iată procedura. Este pentru transmisia 4L80-E; 4L60-E este similară.

În orice caz, ar fi util să oferiți mai multe informații despre vehiculul dumneavoastră, cum ar fi modelul (anul), tipul cutiei etc.

Salutări

Fișier atașat:

Nume de fișier: tahoe_at.zip
Dimensiunea fișierului: 127,92 KB

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17644 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată la un Chevrolet Blazer Tahoe
MULȚUMESC foarte mult, maestre, nu am program de descărcat, poate o să fac rost de programul să-l descarc în curând, o să-ți dau informațiile despre camionul meu... BLAZER TAHOE LT, MOTOR BENZINĂ 4X4 VORTEC 6V, ANUL 1993... pe hayon are inscripția din fabrică... ABS... GREENWOOD... Sper că îți sunt utile aceste informații... MULȚUMESC PRIETENE,.. :) ;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17656 prin manual-mecanic
Prietene, cu ce program poți vedea fișierul pe care mi l-ai trimis? Trebuie să-mi trimiți numele programului care poate citi fișierul. MULȚUMESC.