Căutare MDM

Buletin

Problemă cu închiderea centralizată a modelului Lantra 1.6 GLS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17555 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am o problemă cu Hyundai Lantra din 99, este un GLS 1.6, de ceva vreme am electricitate statică și zilele trecute când am închis portiera atingeam cheia și când am băgat-o în broască am primit un șoc și închiderea centralizată nu a mai funcționat, poate cineva să-mi spună de unde ar putea proveni defecțiunea și cum se poate remedia, am căutat manualul de service și nici eu nu l-am găsit, mulțumesc și salutări tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17648 prin manual-mecanic
Dacă problema ta este electricitatea statică generată, descarcă-o în timp ce ieși sau ieși fără să atingi scaunul sau pune huse pe tapițerie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17667 prin manual-mecanic
Bună ziua, deja fac asta când ies din mașină, ating acoperișul și descarc electricitatea statică, ceea ce face ca încuietoarea să nu mai funcționeze este că nu știu care este cauza. Am verificat siguranțele și sunt toate în regulă, iar portiera se deschide cu cheia, dar închiderea centralizată nu funcționează. Cu stimă.