Căutare MDM

Buletin

Rolă axială Seat Leon

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17458 prin manual-mecanic
Rolă axială Seat Leon Publicată de manual-mecanica
Bună ziua, am vrut să mă ajuți să văd cum se face, deoarece trebuie să schimb o articulație axială la un Seat Leon și nu știu dacă trebuie să demontez toată cremaliera sau dacă este pur și simplu înfiletată pe ea, deoarece roata are destul de mult joc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 luni #17489 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Rotula axială Seat Leon
Scuze, te referi la terminalul scurt de direcție sau la terminalul lung sau auxiliar al direcției? Ei bine, pentru a avansa dacă este una dintre aceste componente, nu este nevoie să scoți direcția, se scot fără a demonta prea mult. Terminalul care ajunge la volan este ușor de făcut. Auxiliarul care merge spre cremalieră este puțin mai complicat, trebuie să glisezi burduful înapoi, apoi uită-te la partea care merge spre cremaliera de direcție, este rotundă ca o bilă, dar uneori au o adâncitură în colțuri pentru a introduce o cheie, se rotește și iese. Este dificil din cauza spațiului, dar se poate face, nu trebuie să fii inginer NASA, doar ai răbdare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.