Căutare MDM

Buletin

ajuta

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17339 prin manual-mecanic
ajutor Publicat de manual-mecanica
Salut, sunt nou pe acest site. Nu mă pricep prea bine la mecanică, dar îmi place. Aș vrea să știu cum se schimbă uleiul de transmisie la un Chevy standard din '97 și ce tip de ulei este necesar.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17366 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ajutor
în partea de jos a cutiei pe o parte este dopul pentru golirea uleiului și pe lateralul motorului (de obicei pe partea stângă) este orificiul de admisie a uleiului... tipurile de ulei variază în funcție de dacă transmisia este automată sau sincronă, cere o recomandare de la persoana care ți-l vinde... ai grijă când golești uleiul, golește și măsoară, nu vărsa totul din cauza excesului... deși aceste tipuri de mașini nu necesită schimburi frecvente de lubrifiant, uită-te atent la culoare dacă este roșu deschis și nu vezi reziduuri, nu trebuie schimbat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17375 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ajutor
Mulțumesc foarte mult. Vreau să învăț cum să fac toate reparațiile la Chevy-ul meu. Îți voi pune mai multe întrebări despre Chevy-uri mai târziu.