Căutare MDM

Buletin

ajuta

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #17339 prin manual-mecanic
ajutor Publicat de manual-mecanica
Salut, sunt nou pe acest site. Nu mă pricep prea bine la mecanică, dar îmi place. Aș vrea să știu cum se schimbă uleiul de transmisie la un Chevy standard din '97 și ce tip de ulei este necesar.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #17366 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ajutor
Pe partea inferioară a carcasei transmisiei, pe o parte, se află dopul de golire a uleiului, iar pe lateralul motorului (de obicei în stânga) se află gura de umplere cu ulei. Tipul de ulei variază în funcție de transmisia automată sau manuală; cereți o recomandare de la vânzător. Când goliți uleiul, aveți grijă să nu îl umpleți prea mult și să nu-l vărsați. Deși aceste tipuri de mașini nu necesită schimburi frecvente de ulei, verificați cu atenție culoarea. Dacă este roșu deschis și nu vedeți niciun reziduu, nu trebuie schimbat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 4 săptămâni #17375 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ajutor
Mulțumesc foarte mult. Vreau să învăț cum să fac toate reparațiile la Chevy-ul meu. Îți voi pune mai multe întrebări despre Chevy-uri mai târziu.