Căutare MDM

Buletin

TRECEREA LA SERVODIRECȚIE LA UN TOYOTA FJ40

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17313 prin manual-mecanic
TRECEREA LA SERVODIRECȚIE LA UN TOYOTA FJ40 Publicat de manual-mecanica
BUNĂ, NUMELE MEU ESTE HERNAN JIMENEZ. TOCMAI AM CUMPĂRAT UN TOYOTA LAND CRUISER FJ40 DIN 1980 CU MOTOR 2F ȘI VREAU SĂ SCHIMB DIRECȚIA ÎN HIDRAULICĂ. VĂ ROG. AM NEVOIE DE UN SFAT DESPRE CUM SĂ FAC ȘI CARE ESTE CEA MAI BUNĂ MODALITATE DE A O FACE. ESTE SIGUR SĂ FAC ACEASTĂ SCHIMBARE? VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17315 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea la servodirecție la un Toyota FJ40
Nu e nicio problemă să faci schimbarea asta, dar va trebui să găsești o servodirecție și o pompă pentru ea. Ia în considerare capetele de direcție. Va trebui să inventezi un suport pentru pompă și să cumperi o curea de elemente mai lungă, astfel încât să poată trage direcția, țevile și tot ce e necesar. Între timp, caută una ca să o compari cu cea pe care o ai.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17321 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea la servodirecție la un Toyota FJ40
Ok, vă mulțumesc foarte mult, acest forum este incredibil de util. Câteva alte lucruri: știți care ar fi cea mai bună opțiune de direcție de schimbat, un model special? Și un prieten mi-a spus că e mai bine să las direcția originală, deoarece, din moment ce aceste mașini sunt făcute pentru munți, unde sunt mult uzate, schimbarea direcției hidraulice lasă direcția foarte slabă. Aș aprecia comentariul dumneavoastră în această privință.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17324 prin manual-mecanic
Nu e că o lasă slabă, ci mai degrabă că sunt foarte sensibile, cu direcția manuală trebuie să stai ferm pe volan ca să poți vira, pe de altă parte cu cea hidraulică virezi cu o mână, depinde pentru ce vrei jeep-ul, asta va fi ceea ce ar trebui să faci dar e doar o chestiune de obișnuință, îți recomand să începi să cauți în aceleași modele Toyota ca să vezi o oarecare compatibilitate, în general același vehicul în modelele mai noi au direcția hidraulică și poate nu va trebui să faci atâtea modificări din moment ce au dimensiuni similare.