Căutare MDM

Buletin

Răcire motor Chevrolet Astra 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 8 luni #17293 prin manual-mecanic
Răcire motor Chevrolet Astra 2001 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am cumpărat un Chevrolet Astra turbo diesel din 2001 acum două luni și are o defecțiune ciudată. Când ies pe autostradă și conduc cu o viteză de 130 sau 140 km/h (80 sau 85 mph), mașina merge excelent. Acum, dacă reduc viteza la 80 km/h (50 mph) pentru câteva minute sau opresc să alimentez, se aprinde martorul luminos de răcire a motorului pe bord, mașina intră în modul de siguranță, turometrul nu mai funcționează și motorul pierde putere. Temperatura radiatorului nu depășește 90 de grade. Aștept aproximativ 15 minute cu motorul oprit, toată problema se rezolvă și pot continua călătoria.
Acum, în oraș pe porțiuni scurte, nu face asta, doar pe autostradă când fac distanțe de 50 km sau mai mult.
Am verificat-o de mai multe ori. Nu-mi pot spune de ce se defectează, rulează diagnosticarea computerizată, o resetează, schimbă câțiva senzori și module, dar o face din nou. Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.