Căutare MDM

Buletin

modificări

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17182 prin manual-mecanic
Modificări publicate de manual-mecanica
Salut prieteni, aceasta este întrebarea mea de la o conferință pe care am avut-o la școală despre modificarea mașinilor pentru curse de dragstere. Vorbitorul a menționat un subiect care era „cursa” și tot ce am înțeles a fost că era o modificare a raportului de rotație arbore cotit/arbore cu came. Cu toate acestea, din cauza timpului, nu a reușit să-mi răspundă la întrebare: Ce înseamnă „cursa”? Știe cineva? Vă mulțumesc anticipat, prieteni.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17190 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Modificări
Cursa este cunoscută ca îmbunătățirea unui motor fie prin schimbarea componentelor, fie prin modificări ale motorului în sine (structură), acum există multe modalități de a face acest tip de transformări, acestea vor depinde de vehiculul pe care îl dețineți sau doriți să îl modificați și de banii pe care îi aveți, dar practic este modificarea unui motor, acum orice modificare a structurii sau modificare a componentelor crește puterea, schimbarea raportului de rotație al arborelui cotit față de arborele cu came este puțin probabilă, este întotdeauna de 2 la 1 și nu puteți face nimic în această privință decât să îl faceți să funcționeze la limită, dar acest raport nu se schimbă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17199 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Modificări
Mulțumesc foarte mult, prietene, mulțumesc că mi-ai clarificat îndoiala. Acum știu că a fost greșeala mea și că am înțeles greșit din cauza lipsei de atenție.