Căutare MDM

Buletin

Scurgere de ulei de la scânteie 2005

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17121 prin manual-mecanic
Scurgere de ulei Spark 2005 Publicat de manual-mecanica
La Spark-ul meu curge ulei, mecanicul îmi spune că e o scurgere care abia începe și că originea e de la garnitura din spatele arborelui cotit, totuși, îmi spune că trebuie să coboare câteva cutii și că în acest caz recomandă schimbarea kitului de ambreiaj pentru a face o singură coborâre... problema mea e că buzunarul nu-mi permite... Nu am bani să fac ambele lucruri, cât de des ar trebui să schimb kitul de ambreiaj? Cum pot rezolva această scurgere?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17132 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Scurgere de ulei de la Spark din 2005
Kitul se schimbă foarte rar, la fiecare 1 an sau mai mult. Dacă vrei să-l repare Geo, sună-mă la 610867884, mecanic Alberto, foarte ieftin.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17151 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Scurgere de ulei de la Spark din 2005
pentru a schimba garnitura arborelui cotit este necesar să coborâți cutia de viteze, dar nu ar trebui să vă coste mai mult la manopera, dacă nu la piese de schimb, ambreiajul se schimbă când nu mai dă mai mult, nimeni nu-l schimbă înainte, dar ce vă spune mecanicul este în regulă, este pentru a vă economisi bani, schimbați-l acum sau peste doi ani nu contează, problema este că trebuie să scoată kitul de ambreiaj pentru a accesa garnitura sau oringul pe care urmează să-l schimbe și ce vă spune este doar ca să vă ajute, vă va percepe la fel pentru garnitură sau pentru kit.