Căutare MDM

Buletin

Trebuie să știu diametrul unei piese.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #17053 prin manual-mecanic
Trebuie să știu diametrul unei piese. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt într-o excursie cu mașina în deșertul Merzouga din Maroc, unde mă distrez de minune cu Rexton-ul meu pe dune. Din fericire, totul merge perfect, fără accidente sau incidente, cu excepția unei garnituri de etanșare a arborelui cotit care s-a rupt (în special cea de pe partea cutiei de viteze). Așadar, mă confrunt cu scurgerea de ulei de motor de trei zile. În rest, totul este grozav. Problema este că nu găsesc un manual cu diametrul acestei garnituri, deoarece aici, în Maroc, mă pot baza doar pe service-uri terțe, unde se joacă cu totul - nu reprezentanțe oficiale sau ceva de genul ăsta, haha. Deci, dacă cineva îmi poate spune diametrul, aș fi atât de recunoscător să le păstrez un loc în Rexton-ul meu pentru următoarea mea excursie. Dunele sunt cea mai bună parte a faptului că ești un 4x4! Serios, Rexton-ul meu arată mai mult ca o barcă decât ca o mașină, haha, și nu vreau să mă întorc în Spania încă patru zile. Dacă nu pot face rost de piesa aia, va trebui să mă întorc curând.
Noroc și mulțumesc.:( :woohoo: :prostie:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #17072 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Trebuie să știu diametrul unei piese...
Bine, nu cred că vei avea vreo problemă să conduci mașina câteva zile. Probabil va curge o picătură, sau poate va picura. Poate chiar ai mai avut problema înainte și nici nu ți-ai dat seama. Acestea fiind spuse, nu ți-aș recomanda să o demontezi în Maroc, pentru că vei sta blocat acolo o lună așteptând o garnitură pe care aproape sigur ai putea-o obține în Spania peste noapte. Doar fii atent la nivelul uleiului. Există chiar și produse de reparare a garniturilor, cum ar fi Winstrol, pe care le adaugi în ulei pentru a reduce scurgerile. Drum bun!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #17092 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Trebuie să știu diametrul unei piese...
Bine, ei bine, ce ai spus tu, asta fac și eu. Verific nivelul uleiului și adaug puțin, deși nu mult, deoarece scurgerea e mică, cum spui tu. În fine, revin imediat, așa că o să comand garnitura de etanșare de la service-ul meu oficial, deși nu cred că va dura două zile, haha. Sunt cam incompetenți, te asigur.
În fine, apreciez foarte mult răspunsul tău.
Recomand o aventură ca asta iubitorilor de 4x4 și, ca să știi, nu ai nevoie de un off-road complet echipat, ci doar de o cutie de viteze cu turație joasă și un motor bun și, bineînțeles, câțiva prieteni cu alte câteva vehicule și 350 de euro - foarte accesibil. Dacă
cineva vrea să-mi planific un traseu spre Merzouga, să mă întrebe - hoteluri, urmărire etc.
Noroc și mult succes!