Căutare MDM

Buletin

Trebuie să știu diametrul unei piese.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17053 prin manual-mecanic
Trebuie să știu diametrul unei piese. Publicat de manual-mecanica
Salut oameni buni, uite, fac un traseu în deșertul Merzouga din Maroc, unde mă distrez de minune dând târcoale pe nisipurile deșertului cu Rexton-ul meu... totul merge perfect din fericire, fără accidente sau incidente, cu excepția unei garnituri de arbore cotit care s-a slăbit (mai ales cea de pe partea cutiei de viteze), așa că am așteptat ultimele 3 zile să fiu atent la scurgerile de ulei de motor pe care le provoacă această defecțiune, în rest totul este excelent... problema e că nu găsesc un manual de unde să iau diametrul acestei garnituri, deoarece aici în Maroc mă pot mulțumi doar cu ateliere de clasa a treia unde pun mâna pe orice... fără reprezentanțe oficiale și chestii de genul ăsta lol, așa că dacă cineva mi-ar putea spune care este diametrul aș fi foarte recunoscător că aș lăsa niște loc în Rexton-ul meu pentru următoarea excursie, dunele sunt cel mai grozav lucru la 4x4. Serios, Rexton-ul meu arată ca o Barca în loc de o mașină, haha, și nu vreau să fiu nevoit să mă întorc în Spania încă 4 zile. Dacă nu înțeleg partea aia, va trebui să revin curând...
Noroc și mulțumesc.:( :woohoo: :prostie:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17072 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Trebuie să știu diametrul unei piese.
Ok, nu cred că vei avea vreo problemă să conduci mașina câteva zile, va pierde o picătură, sau va picură, poate chiar ai avut deja defectul și nici nu ai observat, dar nu te sfătuiesc să o demontezi în Maroc, pentru că vei sta blocat acolo o lună așteptând o garnitură pe care ai avea-o în Spania de la o zi la alta, aproape sigur, doar fii atent la nivelul uleiului, există chiar și niște reparatori de garnituri gen Win care se toarnă în ulei și reduc pierderile, salutări și distracție plăcută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #17092 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Trebuie să știu diametrul unei piese.
ok și mă rog, ce spui tu e ceea ce fac și eu, verific nivelul uleiului și adaug, deși nu mult pentru că pierderea e mică cum spui tu... oricum revin imediat, așa că o să cer sigiliul la atelierul meu oficial, deși nu cred că va dura 2 zile jjejeej... sunt cam incompetenți, te asigur...
.. oricum apreciez foarte mult răspunsul,
.. recomand o aventură de genul acesta iubitorilor de 4x4, și să se știe că nu e necesar să ai un vehicul de teren complet echipat, doar o cutie de transfer și un motor bun și bineînțeles câțiva prieteni cu încă vreo două vehicule... și 350 de euro, foarte accesibil...
.. dacă cineva vrea să fac un traseu până la Merzouga, să întrebe... hoteluri, urmărire, etc...
sănătate și noroc