Salut oameni buni, uite, fac un traseu în deșertul Merzouga din Maroc, unde mă distrez de minune dând târcoale pe nisipurile deșertului cu Rexton-ul meu... totul merge perfect din fericire, fără accidente sau incidente, cu excepția unei garnituri de arbore cotit care s-a slăbit (mai ales cea de pe partea cutiei de viteze), așa că am așteptat ultimele 3 zile să fiu atent la scurgerile de ulei de motor pe care le provoacă această defecțiune, în rest totul este excelent... problema e că nu găsesc un manual de unde să iau diametrul acestei garnituri, deoarece aici în Maroc mă pot mulțumi doar cu ateliere de clasa a treia unde pun mâna pe orice... fără reprezentanțe oficiale și chestii de genul ăsta lol, așa că dacă cineva mi-ar putea spune care este diametrul aș fi foarte recunoscător că aș lăsa niște loc în Rexton-ul meu pentru următoarea excursie, dunele sunt cel mai grozav lucru la 4x4. Serios, Rexton-ul meu arată ca o Barca în loc de o mașină, haha, și nu vreau să fiu nevoit să mă întorc în Spania încă 4 zile. Dacă nu înțeleg partea aia, va trebui să revin curând...
Noroc și mulțumesc.