Căutare MDM

Buletin

posibilă garnitură de chiulasă?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #17032 prin manual-mecanic
Bună, am o întrebare despre garnitura de chiulasă. După ce am înlocuit-o, am refăcut chiulasa și am deconectat răcitorul de ulei, am văzut o substanță cremoasă pe capacul de umplere cu ulei. Am golit baia de ulei și am presurizat sistemul de răcire, dar nimic nu pare să fie în neregulă.
Este posibil să fie condens? Anterior, uleiul și apa s-au amestecat în baia de ulei, așa că ar putea rămâne niște reziduuri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #17259 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Posibilă garnitură de chiulasă?
E foarte posibil să mai fie ulei în motor. Ar fi o idee bună să schimbi uleiul și filtrul după câțiva kilometri, cu condiția să nu fi existat semne de supraîncălzire, bule în vasul de expansiune, o creștere a nivelului uleiului sau o peliculă de ulei îngroșată pe capacul rezervorului.
Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #17279 prin manual-mecanic
Sunt de acord; de obicei, reziduurile rămân în îmbinarea chiulasei și în unele pasaje de ulei. Totuși, dacă ai refăcut chiulasa, nu ar trebui să ai probleme, iar dacă temperatura nu crește, totul este în regulă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 1 lună #17320 prin manual-mecanic
Temperatura a fost normală, dar după un timp uleiul s-a descompus (a curs o cremă).

În cele din urmă, problema a fost o micro-fisură în cămașa cilindrului nr. 1
(un amestec de antigel și ulei).