Căutare MDM

Buletin

ajutor cu Hyundai Elantra mea din '94

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16943 prin manual-mecanic
Ajutor cu Hyundai Elantra mea din '94. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, mă puteți ajuta? Am un Hyundai Elantra din '94 cu manual și accelerează și decelerează câteva secunde după ce schimb viteza. Am schimbat noua supapă de ralanti și este tot la fel. Cum afectează mașina când accelerează și decelerează? Vă apreciez ajutorul. Pentru orice eventualitate, am manualele pentru Hyundai Elantra din '94. Vă apreciez ajutorul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 luni #16952 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ajutor cu Hyundai Elantra din '94
Această oscilație ar putea fi cauzată de mai multe lucruri, cum ar fi IAC-ul, filtrul de aer, tuning-ul, pompa de combustibil, problema despre care pentru a spune cu certitudine despre ce este ar trebui să asculti zgomotul sau să vezi defectul, dar Hyundai are un șurub de aer în corpul de admisie, încearcă să-l dai puțin mai tare, vezi ce se întâmplă, corpul de admisie ar putea fi murdar și aceasta ar putea fi întreaga problemă, această oscilație nu va provoca daune motorului, dar ar putea crește până la punctul în care se oprește singur, dar până se întâmplă acest lucru poți conduce, cum este ambreiajul tău?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.